Torsdag d. 3/1 kl. 19.30 er der ”Åbent dansegulv” og du er inviteret. Vi danser linedance og det er ganske gratis. Vi sætter nemlig et helt nyt forårshold for begyndere i gang, og vi vil så gerne have dig med også.

Hvis du er i tvivl om hvad linedance er for en størrelse, så er ”åbent dansegulv” et godt sted at starte. Hvis du gerne vil vide hvad du får ud af det, så læs med her. Jeg har nemlig spurgt nogle af de trofaste dansere om hvorfor de går til linedance. < Klik her >

Ps. Det kræver ingen tilmelding at deltage i Åbent Dansegulv – Mød blot op i Multihal 1 i Fritidscenteret.

Er du klar til at tilmelde dig holdet for forårssæsonen?

Ved du allerede nu, at du gerne vil deltage på begynderholdet i foråret, så du sagtens tilmelde dig med det samme. < Klik her og vælge holdet: Linedance for begyndere – Forår 2019 >