10 gode grunde til at du skal prøve linedance!

//10 gode grunde til at du skal prøve linedance!

10 gode grunde til at du skal prøve linedance!

1 – Det er motion til kroppen og gymnastik til de små grå
2 – Du kommer til at danse til alt lige fra country, til moderne pop til gamle klassikere.
3 – Du behøver ikke være en stjerne på dansegulvet – vi danser blot for sjov.
4 – Du behøver ikke have danseerfaring af nogen art.
5 – Det er fuldstændig umuligt at være sur på et dansegulv
6 – Linedance er det bedste middel mod hverdagens stress og jag
7 – Du får en gratis prøvetime d. 20/9 kl. 19.30
8 – Du behøver kun at tilmelde dig for en halv sæson ad gangen.
9 – Linedance er sk*de sjovt
10 – Instruktøren er mega go’! 😉

Torsdag d. 20/9kl. 19.30 starter vi et nyt begynderhold op, og vi starter med en gratis prøvetime!

Holdet er et efterårshold som kører frem til jul. Er du lidt i tvivl om linedance er noget for dig, så er du meget velkommen torsdag d. 20/9 kl. 19.30 til en gratis prøvetime. Der starter naturligvis et nyt hold igen efter jul, så du har mulighed for at fortsætte.

Tilmelding kan ske her! >http://www.ag-aulum.dk/dans/

Har du danset linedance før?

Er du godt bekendt med linedance, så har vi skam også et fortsætterhold. Dette er et helårshold for fortsættere. Holdet for dig der har danset i mindst 2 år, og som har et godt grundlæggende kendskab til linedance. Er du i tvivl om det er holdet for dig, så kom og prøv dansegulvet af torsdag d. 20/9 kl. 18.30

 

Jeg glæder mig til at se jer!

Hilsen Kirsten (mega go’ instruktør)

By |2018-09-13T21:46:27+00:00september 13th, 2018|Categories: Dans|

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.